Blog

Juhhé! Új logók van!

PólóBár
2023.06.20 14:27
Juhhé! Új logók van!

Kiszíneztük a logónkat a nyárra

Arra gondoltunk, hogy egy kicsit feldobjuk színekkel az arculatot, a logóval kezdtük, a weboldallal folytatjuk.

Örömmel jelentjük be, hogy izgalmas változásokon mentünk keresztül az elmúlt időszakban. Új logóval és felfrissített arculattal készülünk, hogy még jobb élményt nyújtsunk mindazoknak, akik szeretik a pólók világát.

Az első és leglátványosabb változás a megújult logónk. Hosszas tervezés és gondolkodás után úgy döntöttünk, hogy feldobjuk a Pólóbár emblémáját. Az új logónk még mindig hű marad a Pólóbár alapértékeihez, ugyanakkor friss és vonzó megjelenést kölcsönöz számunkra. A logó egyedi színeket használ, amely kiemeli a márkánk dinamizmusát és játékosságát.

De nem csak a logónk változott meg. Arculatunkat felfrissítettük, hogy harmonizáljon az új logóval. Az új színpaletta friss és élettel teli, tökéletesen tükrözve a nyári hangulatot. Az élénk és vidám színek, mint a napfény sárga, a tengerkék és a trópusi zöld, új lendületet adnak a Pólóbár márkaidentitásának. Ezek a színek mindannyiunkat arra ösztönöznek, hogy élvezzük a nyarat és stílusosan öltözzünk.

Az új arculathoz természetesen tartoznak az új Pólóbár pólók is. Ezúttal az új színpaletta ihlette dizájnokkal és mintákkal készültünk el, hogy mindenki megtalálja a saját stílusához leginkább illő darabot. 

Az új logóval és felfrissített arculattal nagy izgalommal várjuk a következő időszakot. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy továbbra is kiváló minőségű pólókat és páratlan vásárlói élményt nyújtsunk minden egyes ügyfelünknek. Hiszünk abban, hogy ruháink nemcsak az öltözködésről szólnak, hanem az egyéniség kifejezéséről és a közösségépítésről is.

Tehát ne habozz, böngéssz a megújult weboldalon, és fedezd fel az új arculatunkat és a frissített pólóinkat. 

Köszönjük, hogy csatlakozol hozzánk, és maradj velünk, mert sok izgalmas újdonsággal készülünk a jövőben!