PÓLÓBÁR viseldszabadon.
Kérdése van?
+36 20 222 5295 10-14 óráig
Ingyenes szállítás
15000 Ft feletti online rendelések
Kosár tartalma
Az Ön kosara üres.
Kereső
Kifejezés:
Pandala Islands

Színezz magadnak egy pólót!
Pandala Islands cuccok a Te ötleteidre várnak,
gyere, válogass kedvedre kedvenc állatos mintákból.

Találd ki, színezd ki,
pólók és táskák és tornazsákok, ahogy Neked tetszik.
Pandala Islands Parádi Orsi

Hírlevél feliratkozás

Értesülj a PÓLÓBÁR hírekről,
és nyerd meg a hónap pólóját!

a
a
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Pandala színező

Pandala színező

Az elmúlt évek legtrendibb szabadidős elfoglaltsága lett a színezés. A műfaj első hazai alkotója Parádi Orsolya Pandala-szigetek Színezője több, mint 13 ezer példányban jelent meg, és sikerlistás lett a hazai könyvpiacon.
 32 oldalon az általam rajzolt fekete-fehér grafikák találhatók. A színező a Pandala-szigetek élővilágát mutatja be részletgazdag, cizellált ábrákon, melyek remélem, arra késztetnek mindenkit, hogy rögtön színest ragadjon és hozzátegye a magáét: a csak rá jellemző színeket. 

1 490 Ft
db
További információk a termékről:

Legyen a színes ceruza, a zsírkréta vagy a színes filctoll a kedvenc eszközöd,a vízfesték, az akvarell vagy az akril, kezdj neki bátran és töltsd ki színekkel a kis részleteket, hogy a végeredmény egy nagy színpompás egésszé álljon össze. 

Találsz a színezőben baglyokat, pillangókat, papagájokat, mandala-, csillagszemű- és csőröshalat, teknőst és pintyet, békát és gyémántpávát, dzsungelrészletet és éjszakai tengeri jelenetet is. 

Ha arra a kérdésre kéne pontos választ adnom, hogy hol kezdődött ez az egész és visszanézek, nehéz megtalálni az ősforrást. Ki ne firkálgatna, rajzolna tizenéves korában? Rajzoltam már gimnazistaként is részletgazdag ábrákat, majd később a főiskolai felvételi időszakában, aztán tíz éve a Beszélő folyóiratban jelentek meg illusztrációim. 

Magukat a lényeket a kavicsfestés során találtam ki, legtöbbjük ezért olyan gömbölyded. Amikor gyerekeknek kezdtem el foglalkozásokat tartani, hogy lekössem őket a szünetekben, lerajzoltam gyorsan néhány figurát, a kezükbe nyomtam, és mindig meglepett, milyen lelkesen látnak neki kiszínezni. Az első könyvem, a Mesekavics kreatív alkotókönyv ezért már tartalmazott néhány egyszerűbb színezőt. Aztán amikor kedvem támadt és időm is akadt belefeledkezni az ornamentika kidolgozásába, újra visszaköszönt a régi jó érzés, és beszippantott az egyre apróbb részletek harmóniája.

A színező minden egyes pontját és vonalát szabad kézzel rajzoltam, segédeszköz nélkül. Egy pillanatig nem zavart, ha a kör tökéletlen lett. Elfogadtam, rá-, köré és beleépítettem a többi vonalat. A legtöbb rajz önmagából alakult ki, koncepció nélkül, egyszerűen csak elindult a kezemben a ceruza vagy a tűfilc, menet közben formálódott azzá ami végül lett. Akadnak persze olyan képek is, amiknél már az elején tudtam, hogy baglyot vagy papagájt akarok rajzolni, de a körvonalakon és a szemeken kívül általában semmit nem határoztam meg előre. A szabad alkotás öröme az egyik legjobb érzés, amit ismerek, és bízom benne, hogy a lények kiszínezése hasonlóan oldott, nyugodt, meditatív állapotba juttat majd, mint amilyenbe én kerültem, amikor csak leültem rajzolni.

Aki látta már a Mesekavics-univerzum lényeit, arra ismerősként fog kacsintani számos állat karaktere, de új figurák is ráköszönnek majd. Akinek pedig mindez új, szeretettel üdvözlöm ebben a világban! 

Kapcsolódó termékek
https://polobar.hu - Pólóbár "EV" - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben