PÓLÓBÁR viseldszabadon.
Kérdése van?
+36 20 222 5295 10-14 óráig
Ingyenes szállítás
15000 Ft feletti online rendelések
Kosár tartalma
Az Ön kosara üres.
Kereső
Kifejezés:
Pandala Islands

Színezz magadnak egy pólót!
Pandala Islands cuccok a Te ötleteidre várnak,
gyere, válogass kedvedre kedvenc állatos mintákból.

Találd ki, színezd ki,
pólók és táskák és tornazsákok, ahogy Neked tetszik.
Pandala Islands Parádi Orsi

Hírlevél feliratkozás

Értesülj a PÓLÓBÁR hírekről,
és nyerd meg a hónap pólóját!

a
a
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
mesepólók:

Rumini pólók

Mesepólók.
-kortárs hazai mesehősök a Pólóbár pólóin-


Küldetésünk, hogy gyerekeknek és felnőtteknek hazai tervezésű pólókat készítsünk.  
Itt olvashatsz a Mesepóló projektünkről, melyben a hazai kortárs meseirodalmat dolgozzuk fel, és álmodjuk pólókra. Nektek!

Olvastad? Viseld!

Ez lett a szlogenünk, mert szeretnénk, ha a fiatalok többet olvasnának.
Kortárs hazai mesék hőseit jelenítjük meg pólónkon.
Remek hazai illusztrátorokkal együtt dolgozva alakul ki a végleges pólóminta.

 

Akikkel együtt dolgozunk:
Kálmán Anna / Rumini
Lakatos Márk / Bazsó és Borka
Agócs Írísz / Maszat
Kőszeghy Csilla / Bumburi

 

Minden pólóhoz meg tudjátok vásárolni Nálunk a könyvet is,
15-25% kedvezménnyel.

 

Mesepólók

Pagony interjú a PólóBárral

 

"Végre! Már vannak Rumini pólók! A PólóBár csapata idén nyáron mutatta be az első darabokat, és a kínálat azóta csak bővült. Egy Rumini kötet meg egy póló remek ajándék szülinapra, és a közelgő karácsonyt se felejtsük. Például ilyen Rumini kártyás pólód is lehet! .

- A mai világban minden amerikai szuperprodukciónak vannak úgynevezett merchandising - reklámajándéktárgy - kísérői. Hogyan jött az ötlet, hogy egy mai magyar gyerekirodalmi szuperprodukciónak is készítsetek ilyet?

– Nemrégiben azon gondolkodtam egy könyvesboltban járva, gyerekeimmel a hazai kortárs meseirodalom remekei közt ámulva, kapkodva, válogatva, hogy MIÉRT?

Miért csak a Disney, Hello Kitty, Star Wars ...???

Hol vannak a hazai kiváló mesék hősei??? 10 évvel ezelőtt a Mézga Családnak átütő sikere volt a pólóinkon.

Rajta hát, és itt a gondolatot tett követte, így jutottam el egy márciusi hétvégén a Meseünnepre, ahol végre együtt láthattam, hallhattam a hazai kortárs meseirodalmat és lelkesen tereferélő közönségük apraja-nagyját.

Örüljünk annak végre, amink van, szeressük, használjuk.

 

– Te magad is remek grafikus vagy, számtalan ötletes, nagy sikert aratott pólóminta került ki a kezed alól. Milyen volt együtt dolgozni a Rumini-pólókon Kálmán Annával?

– Könnyed, kreatív, vidám. Rengeteg jobbnál jobb illusztrációból választottuk ki a végső pólókra kerülőket.Itt három szakma találkozott: írói fantázia, illusztrátori tehetség és a PólóBár tapasztalata, ebből születtek a már kapható Rumini pólósorozat első darabjai.

– Berg Judit vitathatatlanul a legelismertebb kortárs gyerekíró. Nehéz volt őt „becserkészni”? Mennyire szólt bele a pólóalkotás folyamatába?

– Örömmel állt elébe, hiszen már több szálon futó merchandising tevékenységben vannak benne a Rumini figurák. Ez egy hármas agyalgás volt. Kálmán Anna adta a rajzokat, Berg Judit a szövegeket, a PólóBár „összefésülte”, vagyis pólóképessé tette. Határozott koncepció mentén haladtunk, a vizuális kultúrát olvasztottuk össze a divattal és a regényhősök esszenciájával. Ennyi.

- Úgy tudom, folyamatosan jelennek meg a Rumini-figurák a Pólóbár mintái között. Szándékos a „csepegtetés”? És a Rumini sorozat végére érve, vannak készülő, vagy tervbe vett más mesefigurák is a láthatáron, további kortárs szerzőktől?

- Többeket megkerestünk, néhányan elutasítottak, ami nagy kár, de az elvünk, hogy nem nógatunk senkit. 15 év tapasztalata Nálunk egy helyen koncentrálódik. Ha valakinek ez megtetszik, örömmel látjuk a PólóBár MesePóló csapatában.

A Rumini-sorozat egyelőre négy klasszissal debütált.

Annyit elárulok, folyamatosan érkeznek Berg Judit és Kálmán Anna figurái a kis hősöknek: Szélkirálynő, Szkander Bob, Ménkű Kapitány – Apukáknak is, izgalmas térképek- meglepetéssel, csak gyűjtőknek, és még sokan mások."

https://polobar.hu - Pólóbár "EV" - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben